Кава: насолода з розумом, або 7 ознак, що ви п’єте забагато

Кава - це улюблений напій мільйонів людей, який дарує заряд бадьорості та піднімає настрій. Але, як і будь-який продукт, каву потрібно вживати з розумом, адже надмірне захоплення може призвести до неприємних наслідків. Як зрозуміти, що…

Читати даліКава: насолода з розумом, або 7 ознак, що ви п’єте забагато

7 звичок у харчуванні, які допоможуть вам бути більш енергійними, за словами дієтологів

Відчуваєте втому та млявість протягом дня? Можливо, справа у вашому раціоні. Дієтологи рекомендують 7 простих змін у харчуванні, які допоможуть вам відчувати себе більш енергійними протягом дня. 1. Додайте білок у сніданок. Білок - це…

Читати далі7 звичок у харчуванні, які допоможуть вам бути більш енергійними, за словами дієтологів

Фует: Розкриття таємниці загадкової іспанської ковбаси

Ви коли-небудь натрапляли на тонку, схожу на салямі, ковбаску, що манить вас із прилавка гастроному? Це, друзі мої, фует, іспанський делікатес із багатою історією та ще багатшим смаком. Пристебніться, коли ми заглибимося у світ фуету,…

Читати даліФует: Розкриття таємниці загадкової іспанської ковбаси

Хамонові чіпси, розділ Аксесуари і замовлення з США. Підсумки Універсальної крамнички 2023

2023 рік був складний, напружений, але дуже перспективний. Попри виклики і нестабільність він дав багато можливостей для Універсальної крамнички. Багато покупців дізналися про нас вперше цьогоріч, а багато хто замовляє вже багато разів і є…

Читати даліХамонові чіпси, розділ Аксесуари і замовлення з США. Підсумки Універсальної крамнички 2023

Чим відрізняється прошуто від хамона

Прошуто і хамон - це два популярні види в'яленого м'яса, які походять з Італії та Іспанії відповідно. Обидва ці продукти мають ніжний і насичений смак, але між ними є кілька ключових відмінностей. Історія та виробництво…

Читати даліЧим відрізняється прошуто від хамона

Як приготувати домашнє песто

Песто — це смачний та універсальний соус, який можна використовувати для макаронних виробів, піци, бутербродів тощо. Його також напрочуд легко приготувати вдома з кількох простих інгредієнтів. Інгредієнти: 2 склянки свіжого листя базиліка в упаковці 1/2…

Читати даліЯк приготувати домашнє песто

Страви з сиром пармезан

Пармезан - це твердий італійський сир, який виготовляється з коров'ячого молока. Він має насичений, пікантний смак і аромат, який добре поєднується з багатьма продуктами. Пармезан часто використовують у якості закуски або додатку до основних страв.…

Читати даліСтрави з сиром пармезан

Напій для зняття головного болю. Як приготувати сонячний чай з лимоном і базиліком

Ви втомилися тягнутися до аптечки, коли болить голова? У нас є освіжаючий, повністю натуральний засіб, який не тільки заспокоїть ваш головний біль, але й порадує ваші смакові рецептори. Спробуйте приготувати сонячний чай з лимоном і…

Читати даліНапій для зняття головного болю. Як приготувати сонячний чай з лимоном і базиліком

Вибираємо кавун. Як робити це правильно

У другій половині літа на ринки наших міст та сіл починають завозити перші кавуни. І так хочеться, незважаючи на ціну, відчути солодкий соковитий смак кавуна. Багато хто думає, що тільки невеликий кавун може бути солодким,…

Читати даліВибираємо кавун. Як робити це правильно

9 корисних властивостей оливок мансанілья для здоров’я

Оливки Мансанілья (Manzanilla), також відомі як королева зелених столових оливок, походять з Іспанії. Незважаючи на те, що люди приділяють більше уваги видобутку олії з них, це один із найпопулярніших продуктів у світі. Додайте ці оливки…

Читати далі9 корисних властивостей оливок мансанілья для здоров’я